error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Zuidwest Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Bergen Op Zoom laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Zuidwest Mediation uit Bergen Op Zoom goed.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Bergen Op Zoom.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Bergen Op Zoom.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Zuidwest Mediation
Branche
Mediation
KVK
54094259
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-12-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators