error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ZON mediators is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Sint-Oedenrode.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? ZON mediators uit Sint-Oedenrode biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Sint-Oedenrode.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Sint-Oedenrode.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

ZON mediators
Branche
Mediation
KVK
57816727
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators