ZON mediators is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Sint-Oedenrode.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij ZON mediators uit Sint-Oedenrode op de juiste plek.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Sint-Oedenrode.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Sint-Oedenrode.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!