Zon Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Naarden.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Zon Mediation uit Naarden verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Naarden.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Naarden.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!