Weten wat ZO letselschade & mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Utrecht.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij ZO letselschade & mediation uit Utrecht goed.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.