ZHG Mediation & Advies is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de regio van Assendelft laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij ZHG Mediation & Advies uit Assendelft op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Assendelft.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Assendelft.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!