error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Zenon Scheidingsdesk bv is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Breda laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Zenon Scheidingsdesk bv uit Breda goed.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Breda.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Breda.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Zenon Scheidingsdesk bv
Branche
Mediation
KVK
20122109
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-10-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators