error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Zenon Scheidingsdesk is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Tilburg.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Zenon Scheidingsdesk uit Tilburg goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Tilburg.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Tilburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Zenon Scheidingsdesk
Branche
Mediation
KVK
58328602
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
08-07-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators