Meer informatie over wat Zeijlemaker Mediation & Coaching of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de omgeving van Zeist.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Zeijlemaker Mediation & Coaching uit Zeist op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Zeist.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Zeist.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!