error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Zeijlemaker Mediation & Coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Zeist laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Zeijlemaker Mediation & Coaching uit Zeist op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Zeist.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Zeist.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Zeijlemaker Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
69351937
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-08-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators