Yvonne van de Cruijs Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie. Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Nijmegen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Nijmegen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Yvonne van de Cruijs Mediation uit Nijmegen goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.