Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Yvon Notariaat B.V. een goede partner.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Yvon Notariaat B.V. uit Drachten.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Yvon Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Drachten. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1152428.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Yvon Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.