Ontdekken wat You and Me Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Emmen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij You and Me Mediation uit Emmen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Emmen.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Emmen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!