error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat You and Me Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Emmen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? You and Me Mediation uit Emmen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Emmen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Emmen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

You and Me Mediation
Branche
Mediation
KVK
50629395
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-05-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators