Ymediation.nl is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een onenigheid. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Heerenveen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Ymediation.nl uit Heerenveen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Heerenveen.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Heerenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!