error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Ymediation.nl of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Heerenveen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Ymediation.nl uit Heerenveen op de juiste plek.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Heerenveen.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Heerenveen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Ymediation.nl
Branche
Mediation
KVK
51452189
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators