W&W Arbeidsrecht is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de regio van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij W&W Arbeidsrecht uit 's-Hertogenbosch goed.