WV-Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij WV-Mediation uit 's-Gravenhage goed.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.