error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat WS Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Diemen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? WS Mediation uit Diemen biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Diemen.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Diemen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

WS Mediation
Branche
Mediation
KVK
69162050
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-07-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators