Weten wat WS Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Diemen laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij WS Mediation uit Diemen goed.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Diemen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Diemen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!