error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat WS-advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? WS-advocaten uit Amsterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

WS-advocaten
Branche
Mediation
KVK
73258385
Bedrijfsvorm
Coöperatie
Oprichtingsdatum
03-12-2018
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators