WS-advocaten is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? WS-advocaten uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.