WP Advocaten is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij WP Advocaten uit Hendrik-Ido-Ambacht op de juiste plek.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.