WLAW advocatuur | mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Utrecht.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? WLAW advocatuur | mediation uit Utrecht verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Utrecht.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!