WK coaching & mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de omgeving van Zeewolde.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij WK coaching & mediation uit Zeewolde op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Zeewolde.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Zeewolde.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!