WitloksCommunicatie is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Helvoirt.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Helvoirt.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij WitloksCommunicatie uit Helvoirt op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Helvoirt.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.