error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat WitloksCommunicatie of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Helvoirt.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij WitloksCommunicatie uit Helvoirt goed.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Helvoirt.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Helvoirt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

WitloksCommunicatie
Branche
Mediation
KVK
17267128
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-11-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators