error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Winters Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediators in de buurt van Joppe.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Winters Mediation uit Joppe goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Joppe.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Joppe.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Winters Mediation
Branche
Mediation
KVK
57175225
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators