Ontdekken wat Winston & Partners of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in Leiden laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Winston & Partners uit Leiden op de juiste plek.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Leiden.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Leiden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!