error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Winston & Partners is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Leiden.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Winston & Partners uit Leiden verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Leiden.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Winston & Partners
Branche
Mediation
KVK
28055779
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators