Win-Win Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Burgh-Haamstede.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Burgh-Haamstede.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Win-Win Mediation uit Burgh-Haamstede verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Burgh-Haamstede.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.