Ontdekken wat Willemsen advocaat & mediator of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Amsterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Willemsen advocaat & mediator uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!