Wijnands Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Arnhem.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Arnhem.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Wijnands Mediation uit Arnhem levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.