Ontdekken wat Wiggers Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Arnhem laat jij jouw details achter in het formulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Arnhem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Arnhem.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Wiggers Mediation uit Arnhem biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.