error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Wigger van het Laar of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Almelo laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Wigger van het Laar uit Almelo op de juiste plek.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Almelo.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Almelo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wigger van het Laar
  • Wierdensestraat 116, 7604BK, Almelo
  • 0546-544777
  • wvhl.nl
Branche
Mediation
KVK
06090481
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-04-1999
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators