error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wiersema Mediation & Coaching is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Bergschenhoek laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Wiersema Mediation & Coaching uit Bergschenhoek levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Bergschenhoek.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Bergschenhoek.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wiersema Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
64038920
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators