Meer informatie over wat Wiersema Mediation & Coaching of een andere mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Bergschenhoek laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Bergschenhoek.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Wiersema Mediation & Coaching uit Bergschenhoek op de juiste plek.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bergschenhoek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.