error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wieringa Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een conflict Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Haarlem.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Wieringa Mediation uit Haarlem goed.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Haarlem.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Haarlem.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Wieringa Mediation
Branche
Mediation
KVK
34319236
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators