Meer informatie over wat Wieringa Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Haarlem.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Wieringa Mediation uit Haarlem levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Haarlem.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Haarlem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!