error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wielinga Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Wijk bij Duurstede laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Wielinga Advocatuur & Mediation uit Wijk bij Duurstede goed.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Wielinga Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
57078947
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators