error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Wielinga Advocatuur & Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Wijk bij Duurstede laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Wielinga Advocatuur & Mediation uit Wijk bij Duurstede goed.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Wijk bij Duurstede.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Wijk bij Duurstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wielinga Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
57078947
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators