Wiebe van Houten Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in de buurt van Jonkersvaart laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Jonkersvaart.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Jonkersvaart.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Wiebe van Houten Mediation uit Jonkersvaart goed.