error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Wiebe van Houten Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Jonkersvaart laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Wiebe van Houten Mediation uit Jonkersvaart goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Jonkersvaart.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Jonkersvaart.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Wiebe van Houten Mediation
Branche
Mediation
KVK
53374177
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-08-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators