Widdershoven Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Eindhoven.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Eindhoven.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Widdershoven Mediation uit Eindhoven goed.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Eindhoven.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.