Werkwijzer Mobiliteit is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Nijmegen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Werkwijzer Mobiliteit uit Nijmegen op de juiste plek.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.