error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Werkwijzer Mobiliteit of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de buurt van Nijmegen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Werkwijzer Mobiliteit uit Nijmegen goed.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Nijmegen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Werkwijzer Mobiliteit
Branche
Mediation
KVK
09168645
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-02-2007
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators