Welmerink Mediation Training & Coaching is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Wapenveld.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Wapenveld.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Wapenveld.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Welmerink Mediation Training & Coaching uit Wapenveld verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.