Weten wat Wefers Bettink mediation arbitration stategic advice of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Hilversum.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Wefers Bettink mediation arbitration stategic advice uit Hilversum op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hilversum.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!