WE Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Drachten.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? WE Mediation uit Drachten verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Drachten.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Drachten.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!