error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

WB Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Lelystad.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij WB Mediation uit Lelystad goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Lelystad.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Lelystad.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

WB Mediation
  • Zilverparkkade 262e verdiepin, 8232WJ, Lelystad
  • 06-10 78 37 99
  • wb-mediation.nl
Branche
Mediation
KVK
52723941
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators