WB Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Lelystad laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Lelystad.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Lelystad.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? WB Mediation uit Lelystad verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.