Wandelbos Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een conflict. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de buurt van Tilburg laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Tilburg.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Wandelbos Mediation uit Tilburg biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.