error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat VZ Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediators in de buurt van Purmerend laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij VZ Mediation uit Purmerend goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Purmerend.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Purmerend.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

VZ Mediation
Branche
Mediation
KVK
60201649
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-03-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators