error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Vrijhoef Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van IJmuiden.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Vrijhoef Mediation uit IJmuiden goed.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks IJmuiden.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van IJmuiden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Vrijhoef Mediation
Branche
Mediation
KVK
69180598
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators