Vrijhoef Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van IJmuiden laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks IJmuiden.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Vrijhoef Mediation uit IJmuiden levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van IJmuiden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.