error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Vrije Universiteit Amsterdam is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Vrije Universiteit Amsterdam uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Vrije Universiteit Amsterdam
Branche
Mediation
KVK
53815211
Bedrijfsvorm
Stichting
Oprichtingsdatum
01-10-2011
Medewerkers
3703

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators