Ontdekken wat Vrije Universiteit Amsterdam of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Vrije Universiteit Amsterdam uit Amsterdam biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.