Erachter komen wat Voute Arbeidsrecht B.V. of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Voute Arbeidsrecht B.V. uit Rotterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!