error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Voute Arbeidsrecht B.V. is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Voute Arbeidsrecht B.V. uit Rotterdam levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Voute Arbeidsrecht B.V.
Branche
Mediation
KVK
60880813
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators