Meer informatie over wat Vossen Mediation en Advies of een andere mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de regio van Dieren laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Dieren.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Dieren.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Vossen Mediation en Advies uit Dieren op de juiste plek.