error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Vossen Mediation en Advies of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Dieren laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Vossen Mediation en Advies uit Dieren goed.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Dieren.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Dieren.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Vossen Mediation en Advies
Branche
Mediation
KVK
52811611
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
07-09-2010
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators