error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Vonken Mediation en Coaching is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Tilburg.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Vonken Mediation en Coaching uit Tilburg levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Tilburg.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Vonken Mediation en Coaching
Branche
Mediation
KVK
68021488
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-02-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators