Weten wat Vonken Mediation en Coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in Tilburg laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Vonken Mediation en Coaching uit Tilburg goed.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Tilburg.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de regio van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!