Vol-Leven is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Nijmegen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Vol-Leven uit Nijmegen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.