Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Hoorn.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Hoorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Hoorn.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators uit Hoorn verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.