error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Hoorn.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators uit Hoorn verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hoorn.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Hoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Vlaar Zillikens Bosch Advocaten Mediators
Branche
Mediation
KVK
37147942
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-08-2007
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators