error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Vlaanderen Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de regio van 's-Hertogenbosch.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Vlaanderen Mediation uit 's-Hertogenbosch op de juiste plek.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks 's-Hertogenbosch.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Vlaanderen Mediation
Branche
Mediation
KVK
60240822
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-03-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators