error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Vizier Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Harlingen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Vizier Mediation uit Harlingen op de juiste plek.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Harlingen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Harlingen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Vizier Mediation
Branche
Mediation
KVK
61252913
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-08-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators