Meer informatie over wat Vizier Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Harlingen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Vizier Mediation uit Harlingen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Harlingen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Harlingen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!