Vitrus Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de buurt van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Vitrus Mediation uit Utrecht levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!