error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Vitrus Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Vitrus Mediation uit Utrecht goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Vitrus Mediation
Branche
Mediation
KVK
30230901
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators