error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Vijfhuize Sales & Business Support BV of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Krimpen aan den IJssel laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Vijfhuize Sales & Business Support BV uit Krimpen aan den IJssel goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Krimpen aan den IJssel.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Krimpen aan den IJssel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Vijfhuize Sales & Business Support BV
  • Zwanenkade 53, 2925AN, Krimpen aan den IJssel
  • 0180-554595
  • vijfhuize.nl
Branche
Mediation
KVK
24360801
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-04-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators