Weten wat Vijfhuize Sales & Business Support BV of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Krimpen aan den IJssel.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Vijfhuize Sales & Business Support BV uit Krimpen aan den IJssel verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Krimpen aan den IJssel.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Krimpen aan den IJssel.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!